top of page

Technimousse, nieuwe dakbedekking in en rondom Genval

	icon

Dakbedekking in en rondom Genval

Bevindt uw dak zich in slechte staat? Onderwerp uw dak dan aan een volledige vernieuwing. Technimousse is meester in ontmossing en uw partner voor dakbedekking in Genval en omgeving.

Daken vervangen en renoveren in Genval

Door de loop van de jaren en als gevolg van de weersomstandigheden kunnen uw dakpannen of leien zo zwaar beschadigd raken dat een renovatie niet langer mogelijk is. U dient het dak van uw pand volledig te vervangen. Technimousse heeft jarenlange ervaring met talrijke moderne technieken voor het repareren en renoveren van uw dak (bijvoorbeeld waterdicht maken van daken), maar dit is alleen mogelijk indien de materialen van uw dak nog sterk genoeg zijn. 

Als uw dakbedekking in een te slechte toestand verkeert en uw materialen versleten zijn, zijn ze niet langer stevig genoeg om een renovatie te doorstaan. Uw dakbedekking moet in dat geval volledig vervangen worden. Technimousse opereert in en rondom Genval in Waals-Brabant om de dakbedekking en het gebint van uw pand te reconstrueren.

	Vervangen van dak, dakrenovatie

Technimousse : uw vertrouwenspartner voor voorbeeldig werk

Zowel voor particulieren als voor ondernemingen voeren wij kwalitatief, degelijk, duurzaam en betrouwbaar werk uit. Dankzij onze speciaal aangepaste apparatuur staat veiligheid tijdens ons werk voorop.

Heeft u een vraag over de vervanging van uw dak? Wenst u een offerte op maat? Technimousse helpt u graag verder.

	Dakbedekking Technimousse

Volg ons ook op Social Media!

bottom of page